ANTALYA / MANAVGAT - YAVRUDOĞAN ORTAOKULU

.
YAVRUDOĞAN KÖYÜ/MANAVGAT
Vizyon
Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.
Misyon
Büyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, dünya çapında bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.
Öğretim Şekli :Tam gün Eğitim-Öğretim yapılmaktadır.
Klima ile sağlanmaktadır.
Ulaşım
Ulaşım Manavgat Seyahat yada Taşağıl araçları ile sağlanmaktadır. Manavgat Seyahat araçları Manavgat merkezden 20 dakikada bir kalkmaktadır. Merkezden toplu taşıma ile yapılan ulaşım ortalama yarım saat sürmektedir.
Öğretmen servisimiz bulunmamaktadır.
YAVRUDOĞAN KÖYÜ/MANAVGAT
MANAVGAT´A 18 KM, ANTALYA´YA 50 KM.MESEFADE ANTALYA-ALANYA YOLU ÜZERİNDEDİR.